Valg

Valg til bestyrelsen i DIN Forsyning A/S

Jeg vil bidrage i bestyrelsen DIN Forsyning A/S med strategi, viden om ny teknologi, jura og økonomi for at sikre DIN Forsynings fortsatte medvirken i den grønne udvikling.

Jeg glæder mig til at modtage netop din stemme! Stem fra 2. til 25. marts på DIN Forsynings hjemmeside:

Klik her for at stemme
Per Jørgensen

Om mig

Jeg er aktiv som adjunkt/underviser i el- og maskinteknik på Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg. Derudover er jeg bestyrelsesformand i Jysk VVS, der beskæftiger sig med VVS-opgaver for private, offentlige og erhvervskunder.

Jeg er uddannet maskinmester, el-installatør, har en i Master i jura og økonomi, og jeg har i flere år været domsmand og sagkyndig dommer i Byretten og Sø- og Handelsretten.

Jeg er 62 år, gift med Jytte og vi har 3 voksne børn.

Mit mål med bestyrelsesposten

DIN Forsynings skal forsætte med at levere vores vigtigste fødevare, nemlig RENT DRIKKEVAND. Det er også vigtigt at sørge for varmeforsyningen, sørge for at spildevandet bliver renset samt sørge for at affald bliver sorteret og udnyttet som en ressource.

Det mener jeg, at jeg med min tekniske baggrund og viden om såvel ny teknologi som økonomi, jura og strategi kan være med til at udvikle endnu mere til fordel for DIN Forsyning og alle forbrugerne.